To je to što me zanima!

'Mrzio je što je Jennifer seks simbol, htio ju je kontrolirati'

Marc Anthony, koji se rastaje od Jennifer Lopez, htio je kontrolirati sve što je radila i sudjelovati u odabiru njezine odjeće, koja je po njemu trebala biti manje seksi
Vidi originalni članak

Čini se da, uskoro bivši suprug Jennifer Lopez (40), Marc Anthony (42) nije uvijek bio ponosan na seksi imidž pjevačice koju mnogi smatraju jednom od najpoželjnijih žena na svijetu. Želio je da se oblači čednije i bude manje seksi.

- Učinio bi da se osjeća užasno ako bi željela odjenuti nešto seksi. Htio je da se oblači skromnije. Mrzio je činjenicu da je ona seks simbol - otkrio je izvor za US Weekly dok je drugi izvor izjavio da je Marc želio sudjelovati prilikom izbora onoga što bi trebala odjenuti.

Imao je prigovor na fotografiju s jednog snimanja jer je smatrao da je preseksipilna i nedolična za 40-godišnju majku dvoje djece.

- Marc je oduvijek bio jako dominantan muž. Htio je kontrolirati sve što je Jennnifer radila - rekao je izvor dok je njezin stilist Phillip Bloch nedavno u jednom intervjuu potvrdio da ju je Marc htio kontrolirati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nebo plavo 20.07.2011.

    Novinari ovakvih priča moraju nešto pisati inaće bi otpala ruka, valjda?! Razvodi se dešavaju, jednostavno nekako mi nisu od samog početka djelovali jedno za drugo, a uletjeli su u brak vrlo brzo...ona tek prekinula zaruke, a on se par dana prije toga službeno razveo od prve supruge. Glupo mi dijeluje ova izjava, ako je to i izjavio, jer mislim da mu je prva žena bila misica, tako da bzv.

  • KikiDee 20.07.2011.

    Žena je predivna! Ne znam što bih na njoj izdvojila, jer je stvarno predivna! I ja bih htjela izgledati kao ona....Čisto sumnjam da bi moj muž bio ljubomoran i htio me kontrolirati, hehe...

  • benjino 20.07.2011.

    krava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare