To je to što me zanima!

'Mumija': Sve akcijske scene u filmu je Tom Cruise sam glumio

Iako je teško za povjerovati da Cruise izvodi sve sam, u današnje vrijeme kada gotovo svi pribjegavaju kompjuterskim efektima, glumac je i za svoj novi film sve odglumio bez kaskadera
Vidi originalni članak

Mnogi Toma Cruisea pamte po njegovim ludorijama i skakanju po kauču, no ovaj megaglumac je poznat i po tome što izvodi gotovo sve kaskaderske scene sam, s minimalnim utjecajem kompjutera ili pomoći kaskadera.

Iako je teško za povjerovati da on to radi u današnje vrijeme, kada gotovo svi pribjegavaju kompjuterskim efektima, Cruise je ipak i za svoj novi film odlučio tako glumiti.

Pogledajte Cruiseove majstorije

U filmu 'Mumija' princeza Ahmanet treba lovca na blago (Tom Cruise) zbog svojeg bezočnog plana da zavlada svijetom. Natjerat će ga da proživi strahote da bi se priklonio njenom cilju - svjetskoj dominaciji. Mistična kraljevna je još prije nekoliko tisućljeća bila ona kojoj su obećali prijestolje, ali kada se to obećanje izjalovilo, princeza Ahmanet se okrenula mračnim silama. Te sile sada napokon žele svoje.

Glavnu ulogu u 'Mumiji' drži legendarni Tom Cruise, a ulogu Mumije, tj. kraljice Ahmanet, preuzela je Sofia Boutella. Anabelle Wallis kao Jenny Halsey je u sporednoj ulozi uz . Film režira Alex Kurtzman.

'Mumiju' ćemo u kinima moći vidjeti na ljeto 2017. godine, 8. lipnja, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • M.BOCWANNA 12.05.2017.

    Vjerovatno puca na to da ce mu se 10 ostruko vratiti ,pa se daje..bravo Tomi

Komentiraj...
Vidi sve komentare