To je to što me zanima!

Murray obitelji Jackson: Uništit ću vas, znam sve mračne tajne

Liječnik osuđen za ubojstvo Michaela Jacksona ne želi svjedočiti u tužbi obitelji Jackson protiv tvrtke AEG. Prijeti im otkrivanjem detalja iz Michaelovog života
Vidi originalni članak

Kažete da želite istinu? Pazite što želite jer za istinu niste spremni, mogla bi vas sablazniti, poručuje Conrad Murray (60) obitelji Jackson i tvrtki AEG. 

Naime liječnik, koji je u zatvoru zato što je Michaelu Jacksonu dao smrtonosnu dozu anestetika propofola, ne želi svjedočiti u tužbi Katherine Jackson (83) i protiv tvrtke AEG koja je organizirala Michaelov posljednji koncert koji se nikad nije održao jer je on preminuo.

- Molim vas prestanite me pozivati na sud. Ako ne učinite što vam kažem, upozoravam vas, nećete se dobro provesti. Uništit ću vas - kaže Murray.

Liječnik se pozvao na peti amandman američkog ustava, koji mu omogućuje da se brani šutnjom. 

Conrad, naime, ne želi svjedočiti kako ne bi slučajno samog sebe inkriminirao budući da je podnio žalbu i želi da sud ukine njegovu presudu za ubojstvo. Ovo je već drugi put da prijeti obitelji Jackson da će otkriti inkriminirajuće detalje o Michaelovom odnosu s obitelji.

- Smatrajte moje riječi neposrednom nuklearnom prijetnjom. Što je previše, previše je - završio je Murray.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • LaraNeštoTamo 25.07.2013.

    Da ovoga Murray-a nije bilo MJ bi bio ziv valjda i Paris nebi pala u depresiju i nebi si cijelu ruku izrezala i objavila na Instagramu kad sam vidjela njenu ruku skoro sam u nesvjest pala. Murray zacepi ubio si kralja

  • NiNaMudric 24.07.2013.

    Daaa svi vi znate iz prve ruke da je bio pedofil, pustite covjeka da pociva u miru.

  • štalski Đura 24.07.2013.

    ja ipak više prefiriram Ekrema Jevrića

Komentiraj...
Vidi sve komentare