To je to što me zanima!

Muškarac koji je ukrao golišave 'fotke' Jen Law ide u zatvor

Majerczyk je hakirao više od 300 e-mailova i drugih online korisničkih računa slavnih osoba, uključujući Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst i Gabrielle Union
Vidi originalni članak

Edward Majerczyk (29) iz Chicaga završio je u pritvoru jer je objavio privatne fotografije glumice Jennifer Lawrence (26) i drugih celebrityja.

Sve je priznao i dobio je devet mjeseci zatvora. Njegov odvjetnik kaže da je u vrijeme kad je hakirao mobitele poznatih bio 'u depresiji' i da se kaje zbog svega. 

- Osjećao se loše i stalno je gledao pornografiju. Tražio je nešto što će nadopuniti praznine u njegovom životu u kojem se puno puta razočarao - rekao je odvjetnik te dodao da je Edward potražio stručnu pomoć nakon napadaja tjeskobe i panike jer se loše osjećao zbog skandala kojeg je izazvao. 

Majerczyk je hakirao više od 300 e-mailova i drugih online korisničkih računa slavnih osoba, uključujući Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst i Gabrielle Union. Odvjetnik tvrdi da je Edward fotografije ukrao za 'osobnu upotrebu'. Sud nije mogao utvrditi je li haker kriv za objavljivanje fotografija u javnosti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Judita👥 26.01.2017.

    slična našoj Jeleni Rozgi

  • Der Kommissar 26.01.2017.

    Nagradit ga. Kakva tuk*a moraš biti da slikaš gole fotke, a koristiš iCloud?

  • OrcaPerestrojka 26.01.2017.

    Jel slike sa piz.. ili bez ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare