To je to što me zanima!

Muškarac upao u kuću Nataše Bekvalac dok je bila s djecom

Srpska pjevačica je slučaj odmah prijavila policiji. Istraga je u tijeku. Za sada nije poznato o kojem se muškarcu radi niti kako je uspio ući na posjed...
Vidi originalni članak

Srpska pop pjevačica Nataša Bekvalac (39) doživjela je neugodno iskustvo kada joj je nepoznati muškarac u nedjelju oko 11 sati pokušao ući u kuću dok se igrala s djecom, piše Telegraf.rs. Bekvalac živi u Čeneju nadomak Novog Sada, a tamo s kćerima Hanom (12) i Katjom (2) provodi izolacijske dane. Nepoznati muškarac navodno je pjevačici nosio poklon i cvijeće.

S obzirom da je, kako srpski mediji pišu, Nataša u tom trenutku bila s djecom, uplašila se i suprotstavila mu se zahtijevajući od nepoznatog muškarca da odmah napusti njezinu kuću.

Muškarac je to ubrzo i učinio, a Bekvalac je slučaj odmah prijavila policiji. Istraga je u tijeku. Za sada nije poznato o kojem se muškarcu radi niti kako je uspio ući na posjed. 

Inače, šuškalo se da je Nataša u dotičnu kuću do sada uložila 200 tisuća eura (oko 1,5 milijuna kuna). 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dalibor0704 03.05.2020.

    Kupi si rotvajlera, jede sve, a naročito voli djecu.

  • rektalni_alpinista 03.05.2020.

    Misli si ona bilo bi bolje da nije bilo djece

  • rubenibarruri 03.05.2020.

    Ovo me podsjeća kada je moj susjed zvao policiju kada je našao muškarca bez gaća sa ženom u sobi zvao policiju da je uhvatio lopova

Komentiraj...
Vidi sve komentare