To je to što me zanima!

Muškarci uvijek ljube žene koje su slične onoj bivšoj

Josip Radeljak preferira dugokose. Goran Ivanišević pada na manekenski tip žene, a dečko Mirjane Hrge, zagrebački liječnik, voli plavuše
Vidi originalni članak

Otvorite li novine, vidjet ćete koji je moj tip žene, kaže Josip Radeljak (64). Iako su žene s kojima je bio, glumice Beba Lončar i Ena Begović te pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos, redom bile svijetle kose, Radeljak tu ne vidi neku poveznicu. Tvrdi da kod žene jedino preferira nešto dužu kosu.
- Meni je kod žene zapravo najbitnija ženstvenost. Na drugome mjestu bi bila ljepota pa onda pamet - kaže Radeljak i objašnjava da i ružna žena može biti ženstvena.
- I Vlatka je ženstvena, lijepa i pametna. Volio sam je kao i svoje druge žene. Bila je moj izbor - kaže Dikan.
Nakon vjenčanja s Radeljakom Vlatka je počela posvjetljivati kosu. Goran Ivanišević nevjenčanu je suprugu Tanju lani prevario s voditeljicom Vanjom Halilović.
Nakon što je afera izašla u javnost, obje su promijenile imidž. Tanja je odrezala šiške, a Vanja je dala tamnije pramenove.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Roci 20.07.2008.

    Ma bitno je samo da se ona dobro prasi,ako samo lezi j.bi je da je neznam kakva:)npr debele nisu fizicki privlacne ali se znaju dobro je,at sta je je:)

  • Anna Mariah 20.07.2008.

    Nisam muško, al i ja biram uvijek slične bivšima...

  • Roci 20.07.2008.

    Ma ciste gluposti,ljubio sam i crne i plave i debele i ruzne i mrsave,visoke,niske to je glupost,dobro odredjen tip zena mi se vise svidja,al necu ni debelu odbiti ako se nudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare