To je to što me zanima!

Mustafa Nadarević primljen u bolnicu: Ima srčanih problema

Glumac, poznat po ulozi Izeta Fazlinovića u serijalu 'Lud, zbunjen, normalan', u noći sa srijede na četvrtak završio je u bolnici. Trenutačno se osjeća dobro
Vidi originalni članak

U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Napravljeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, otkrio je prijatelj Mustafe Nadarevića za Dnevni Avaz. 

Glumac poznat po ulozi Izeta Fazlinovića u serijalu 'Lud, zbunjen, normalan' u noći sa srijede na četvrtak primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. 

- Doktor nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posjetili i trenutačno  se osjeća dobro, što je najbitnije - dodao je prijatelj glumca.  Da je Mustafa u bolnici, čuo je i njegov kolega Emir Hadžihafizbegović.

- U ponedjeljak bi trebao izaći iz bolnice. Nisam ga još obišao jer sam u Splitu i pripremam novu predstavu, ali kad se za par dana vratim u Sarajevo nadam se da ću ga naći doma - rekao nam je glumac.

Mustafa trenutačno snima šestu sezonu popularne serije. Zbog zdravstvenih problema glumca snimanje serije privremeno je prekinuto, ali očekuje se da će se uskoro nastaviti.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • micek 23 25.02.2014.

    ˇSine Damire,otvori prozor da Dedo poletiˇ Ma kralj

  • tessa 10 26.10.2013.

    Braćo mila što me snađe. Ozdravi legendo.

  • la roux 26.10.2013.

    Drži se Fazlinoviću.....ozdravi brzo....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare