To je to što me zanima!

Muž Elle Dvornik: Od popucalih živaca i besanih noći do radosti

Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu Dvornik i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se rodila 20. veljače u 18:17 sati, napisao je Charles na Instagramu
Vidi originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (28) u ponedjeljak poslijepodne objavila je fotografiju s djetetom u naručju i rekla kako je pet tjedana ranije rodila djevojčicu, koju su ona i suprug Charles Pierce (40) nazvali Lumi Wren. Nakon Elle, oglasio se i Charles povodom prinove. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći rezultirali su najvećom radošću. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu Dvornik i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se rodila 20. veljače u 18:17 sati - napisao je Charles na društvenim mrežama. 

Paru, koji se vjenčao prošle godine u Las Vegasu, ovo je drugo dijete. Imaju već djevojčicu Balie

- Ovo mi je bio posljednji put. Nadam se da se nisam 'coprala' sad. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam to sada zadovoljila. Charles je blaženi među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude - napisala je Ella na Instagramu.

Kako kaže kćer pokojnog Dine Dvornika, do 30. godine je ostvarila sve što je željela, jedino je još ostalo da kupe kuću i usele u nju. 

- I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica ai razoriti 30-e s novim ciljevima. Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni tri godine pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko. Ova mama je spremna na velike promjene i prvo ću krenuti od sebe - napisala je Ella i zahvalila na pristiglim čestitkama. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ostaonevjeran 02.07.2020.

    a moj jos malo 71 a puno mladje izgleda.

  • JulijaL 26.02.2020.

    Dosta više s njima...

  • 25.02.2020.

    Mene ovo Wren podsjeća na wrench (eng. ključ). Smiješno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare