To je to što me zanima!

Muž Ive Majoli nepropisno parkirao i nije dobio kaznu

Samo se nasmiješio i sve je bilo u redu, i to mi je najgore od svega. A da sam ja tako ostavila svoj auto, sigurno bih bila kažnjena, kaže čitateljica
Vidi originalni članak

To nije bilo prvi put. Iva Majoli i njezin suprug Stipe Marić stalno tako parkiraju jer žive u obližnjem neboderu na Trgu bana Jelačića, rekla je naša čitateljica koja je snimila fotografiju u subotu oko 9 sati između Splavnice i stuba koje vode na tržnicu Dolac u Zagrebu.
- Rover je tu bio cijelu noć, a ujutro je očito nekome zasmetao pa je pozvan "pauk" - kaže čitateljica i dodaje da je Marić, kad je vidio da mu "pauk" diže auto, izletio iz nebodera i brzo se dogovorio s vozačem "pauka". Djelatnici Zagrebparkinga Rover su spustili i nisu mu naplatili kaznu, a Marić je onda svoj automobil parkirao negdje drugdje. I čitatelj M. A. zatekao se u blizini Dolca kad je "pauk" namjeravao podići skupocjeni automobil Stipe Marića.
- Čuo sam da ga vozač "pauka" pita da li je znao da tu ne smije parkirati, a on je rekao da zna. To je zaista bahato i bezobrazno jer se čini da to nije znao kad je tu ostavio Rover - kaže M. A.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ratkajeva 13.01.2008.

    odvratan tip

  • TITICA 13.01.2008.

    Baš lijepo...a ja sam milslila da u ovoj našoj parvno državi za sve građane Republike Hrvatske vrede donešeni zakoni...očito nije tako...jer poneki imaju protekcije....država nam je krasna...

  • muskarac 13.01.2008.

    sramota za takve bogataše, hahaha ili su stvarno bankrontirali pa nemaju ni za kazne platit kao ostali puk, a tim radnicima bi bez razmišljanja dala otkaz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare