To je to što me zanima!

Sanjine suze za mužem: Umro Nenad Šarić, bubnjar N. fosila

Nenadu Šariću (65), bubnjaru Novih fosila, pozlilo je prije dva dana. Preminuo je u karlovačkoj bolnici u četvrtak poslije 15 sati zbog posljedica moždanog udara
Vidi originalni članak

Glazbenik Nenad Šarić (65), suprug Sanje Doležal (49), u četvrtak poslije 15 sati preminuo je od posljedica moždanog udara.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji.

Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi preživjeti ove trenutke. Hvala, Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea te ostala tugujuća obitelj - piše u priopćenju Sanje Doležal.

Šariću, bubnjaru Novih fosila, pozlilo je prije dva dana dok se s obitelji odmarao na Mrežnici gdje su 9. svibnja planirali proslaviti Sanjin 49. rođendan. Prema pisanju časopisa Story, u teškom stanju ga je pronašla susjeda koja je na posjed došla na Sanjin poziv. Obitelj je zaključila da nešto nije u redu jer se satima nije javljao na telefon. 

- Ne mogu zamisliti da mu se tako nešto dogodilo. Gdje je tu pravda. Ma nemojte me plašiti. Bože, plakat ću. Otkad ga znam Nenad jedini od nas svaki dan živi sportski. Ne pije alkohol, ne puši, pazi što jede i redovito igra tenis - rekao nam je Rajko Dujmić prije što je saznao vijest o Nenadovoj smrti.

Nakon što je saznao da je Nenad umro Dujmić je bio previše utučen da bi išta izgovorio. Sa Sanjom i njenim suprugom trebao se naći nakon povratka s Mrežnice

Idi na 24sata

Komentari 186

  • najgori_moguci_komentar 06.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • paula109876 05.05.2012.

    Jadan čovjek.... R.I.P

  • auraandrej 04.05.2012.

    Upoznao sam obojicu, jedanput na Viru, bili su obojica izuzetni ljudi i glasbenici. Sačut od mene i mojih prijatelja, Sanji i porodici. Prijatelji iz Celja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare