To je to što me zanima!

Muža Tončice Čeljuske još nema, a ona bi se rastala

Odbjeglog supruga HTV-ove voditeljice traži sud od listopada. Tončica je izjavila da rastava od njega ne može biti okončana dok god on izbiva
Vidi originalni članak

Za voditeljicu HTV-ovog Dnevnika u posljednje vrijeme šuškalo se da je u vezi s glazbenikom Sandrom Majstorovićem (25) u vezi. Oboje su demantirali takve navode, iako ih često vide zajedno. Navodno su za Valentinovo bili na splitskom koncertu Zdravka Čolića. Tončica Čeljuska (40) izjavila je za Story da je praktično rastavljena od supruga Zlatka Čeljuske (53). Osudili su ga na dvjie i pol godine zatvora zbog prodaje tuđeg zemljišta, a od listopada je u bijegu. Sud je za njim raspisao tjeralicu. Tončica je za tjednik izjavila da je priča oko odbjeglog supruga kompleksna i nevesela. Da bi zaštitila sebe i dvije kćeri od takve vrste stresa, morala je povući neke pravne poteze vezane za bračni status. Voditeljica je dodala da rastava još nije završena budući da zbog Zlatkovog izbivanja i ne može biti službeno okončana. Kazala je da u ovom trenutku ni zbog njega ni zbog djece ne bi željela zabiti zadnji čavao te će razgovarati s njim u miru kad oboje budu u ravnopravnom položaju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • collino 13.04.2010.

    Dobar joj je nešto bio brak kada nije ni znala što joj muž radi. Ili je ona još jedna u nizu priglupih žena kojima je dovoljno da budu supruge i majke, pa eto slučajno i nekako poznate javnosti.

  • Leticia 13.04.2010.

    Može se ona razvest, samo pretpostavljam da imaju maloljetnu djecu pa se mora provest posredovanje, ali po Obiteljskom zakonu ono se ne provodi ako je jednom ili oba bračna druga nepoznato boravište najmanje šest mjeseci.

  • 13.04.2010.

    dobrodrzeca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare