To je to što me zanima!

N. Badrić (40) nakon rastave: Radujem se svemu što dolazi

Nina je za Story izjavila da bi je mogao osvojiti prirodan, pristojan muškarac u čijem se društvu osjeća lijepo. Istaknula je da joj nije bitan izgled ni bankovna kartica
Vidi originalni članak

Pjevačica koja se prije tri mjeseca rastala od poduzetnika Bernarda Krasnića otkrila je u intervjuu za Story da se iskreno veseli svakom novom danu i prilikama koje život donosi.

- Ljudi koji me dobro poznaju uvijek su se nekako podsvjesno bojali za mene jer sam im se činila krhka, no ja sam nekako isplivala iz svega s glavom iznad vode - rekla je Nina Badrić (40) i dodala da sama sebi čestita na načinu na koji je prihvaćala i proživljavala svoje pobjede ili poraze.

Pjevačica kaže da rastava braka nije nešto što bi ikome poželjela jer je za oba partnera to stresan događaj. Ne žali što je braku dala dvije prilike jer smatra da su ona i Bernard dali najbolje što su znali i mogli. Glasine kako je za kraj njezina braka kriva treća osoba, Nina je komentirala riječima da ih je, koliko ona zna, bilo samo dvoje u braku kada su se odlučili rastati. 

Istaknula je da se mora poklopiti mnogo faktora da bi je neki muškarac mogao osvojiti i zaključila da bi to mogao prirodan, pristojan muškarac u čijem se društvu uvijek osjeća lijepo.

- Nije mi važan samo izgled, mnogo su mi važnije neke druge stvari. Ne gledam ni bankovnu karticu jer sam sama sebi osigurala lijep život svojim radom - zaključila je Nina i dodala da nema više 25 godina da bi mogla pasti na lijepe riječi, dar ili večeru uz svijeće.

>>> Cijeli intervjuu pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Ubananismo 12.02.2013.

    E nina nina nebiras ti sa srcem nego po debljini novcanika , gdje ti je pamet bila .

  • Ifeoma Nnenna Dieke 08.02.2013.

    U oglasniku imaš rubriku "ženidba i udaja".

  • radnik u privatnika 08.02.2013.

    ženo vrhunska si pjevačica zgodna ženska , pametna i dobra zato i nemaš sreće jer ne može sve u životu biti ok ali ti možeš hodati uspravno i svakoga pogledati u oči drži se

Komentiraj...
Vidi sve komentare