To je to što me zanima!

N. Badrić: Prva ljubav bio mi je Slobodan Živojinović

Pjevačica je sigurna kako je Bernard Krasnić čovjek njenog života, isto kao što je znala i da će postati pjevačica. Otkrio ju je pokojni D. Dvornik
Vidi originalni članak

Nina Badrić, višestruka dobitnica Porina, posljednjim albumom osvojila je i zemlje bivše Jugoslavije. Tako je za jednu srpsku televiziju otvoreno progovorila o svojoj prošlosti. Priznala je kako je njezin talent otkrio pokojni Dino Dvornik, koji je ušao u butik u kojem je radila dok je imala 17 godina. Slučajno ju je čuo kako pjeva i ponudio joj da sutradan posjete diskografske kuće.
- On mi je otvorio put i zahvalna sam mu na tome - kazala je Nina dodajući kako je oduvijek znala da će se baviti pjevanjem. Pričala je i o bivšim ljubavima. Izjavila je kako je njena prva velika ljubav bio muž Lepe Brene, bivši tenisač Slobodan Živojinović.
- Pratila sam sve njegove mečeve, a često sam ostajala i poslije meča kako bih dobila autogram - priča.
Istaknula je kako se "namjerno" udala. Nikad nije sanjala o udaji i bijeloj haljini, ali kad je vidjela Bernarda, znala je da je on čovjek njenog života. Dodala je kako je sigurna da će uz njega i ostarjeti, a najveća sreća biti će kad vidi svoje dijete jer želi postati majka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zena82 17.11.2008.

    jedna od rijetkih osoba na estradi koju jako cijenim... jedna od rijetkih osoba koja svoj privatni zivot ne iznosi u javnost niti se za nju vezu bilo kakvi skandali, svaka cast

  • UblehaBa 17.11.2008.

    Šta koga briga ko je bio tvoja prva ljubav ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare