To je to što me zanima!

N. Morić: Uzeo mi je sve, a ja sam sada podstanarka

Nina Morić pričala je o razvodu s Fabriziom i tome kako je zbog skandala bila na rubu živčanog sloma. Priznaje da još uvijek nekako voli Coronu
Vidi originalni članak

Manekenka za sebe kaže da je zbog suprugova skandala s paparazzi fotografijama bila prisiljena odrasti preko noći i uzeti život u svoje ruke. Nina Morić Storyju je ispričala kako je ona bila dio skandala samo zbog toga što su ona i Fabrizio bili suvlasnici tvrtke preko koje je on obavljao svoje prljave poslove za koje ona nije znala. Nina je tu tvrtku osnovala sama svojim novcem, a Coroni je dala 50 posto vlasništva kada se zaljubila u njega. Nakon njegova uhićenja ljepotica je ostala bez ičega jer je sva njena zarada i imovina bila na računima tvrtke koja je financijski blokirana zbog afere. Danas ona sa sinom Carlosom živi u unajmljenom stanu, a Fabrizio si je odmah nakon izlaska iz zatvora kupio veliku kuću. Nina se nada uskoro kupiti stan. Unatoč svemu, manekenka i dalje ne može pričati negativno o Coroni, jedino mu zamjera "moralnu prevaru" i to što je nju i Carlosa doveo u situaciju u kojoj nisu imali ništa. Kaže da ga još voli kao prijatelja te da je divan otac i da jako voli Carlosa, što je njoj ipak najvažnije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • avy234 01.10.2008.

    bezzzee....Omg....

  • 25sat 01.10.2008.

    O , jadno dijete

  • svi_smo_doma 01.10.2008.

    Morala je odrasti preko noći?! Sirota! Mislila je da može živjeti bez ikakvih obaveza i odgovornosti zauvijek? Nije se trebala udavati i roditi dijete dok se ne uozbilji, a mogla si je i naći boljeg frajera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare