To je to što me zanima!

N. Pišek uživa u vezi, dečko joj je darovao križ s dijamantima

Voditeljica je za srpsko izdanje časopisa Hello izjavila da je vrlo zadovoljna vezom s Matijom Ćorkovićem. Za Novu godinu poduzetnik joj je poklonio križ s dijamantima
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek izjavila je za srpsko izdanje časopisa Hello da je njezina veza sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem divna te da je vrlo zadovoljna njihovim odnosom. Njezin dečko rekao je da im se veza razvija u dobrom smjeru i da među njima sve funkcionira savršeno. Dodao je da će gospodski za sebe zadržati je li Nikolina 'ona prava'. Poduzetnik je voditeljicu nedavno odveo na putovanje u Barcelonu, a za Novu godinu darovao joj je križ optočen dijamantima koji je kupio u Tiffanyju. Par je vezu održavao na relaciji Berlin - Zagreb, a viđeni su i kako izmjenjuju nježnosti u Beogradu na rođendanskoj zabavi modnog kreatora Saše Vidića koji je Nikolinin prijatelj. 

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Feel 07.02.2011.

    Ja neznam zasto si serete da je ona sponzorusa ako zena radi,ali fkt puno radi,ima dijete koje sama odhranjuje i odgaja a i bila je jako jako dugo u vezi sa Kikijem koji nema pribijene pare,i zasto je onda ona sponzorusa ako je sada sa frejerom koji eto ima para i koji ce joj kupit nesto zato kaj on to zeli? Pa sigurno si ona nije pozelila faking kriz pa i dijamantan :/

  • pištoljača 07.02.2011.

    Uboga Niki se napatila sa siromaškom Kiki pa je slučajno našla bogatunčića...sad joj je puno bolje i sve je u redu! Baš mi je drago šta je dobila križ..Neprocijenjiva informacija!

  • thelma 07.02.2011.

    Izoperirana Pisekica mi nije nešto simpatična, ali smiješno mi je da je nazivate sponzorušom. Pa žena radi od 18. godine i samohrana je majka. Kaj je vama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare