To je to što me zanima!

N. Rocco: Da se ne snimaju sapunice gdje bi mi glumili

Glumica Nada Rocco misli da je smiješno da je nekim glumcima ispod časti igrati u sapunicama. Glumila je u prvoj sapunici 'Zabranjena ljubav'...
Vidi originalni članak

Drago mi je da se snima toliko sapunica jer inače ne bismo imali nigdje glumiti, kazala je Nada Rocco. Kazališna glumica poznata kao Nada Barić iz prve hrvatske sapunice 'Zabranjena ljubav' bila je na frizuri u kozmetičkom salonu 'Lambris'.
- Smiješno mi je što je nekim glumcima ispod časti igrati u sapunicama - kaže Nada koja je otkrila da uživa gledati '1001 noć'. Vjeruje da je ljude privuklo toj sapunici kvalitetna gluma i lijepa priča.
- Svakodnevno slušamo i gledamo o nesrećama i pljačkama. Vjerujem da su se ljudi zasitili toga, pa žele gledati nešto lijepo i pozitivno - kaže Nada, koja je u salonu bila dva sata. O njoj su se brinule vlasnice Marina i Bernarda. Glumica je skratila kosu za 20 centimetara.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BERISLAE 30.09.2010.

    Kvalitetna gluma???Pa govorite kao djeca na predstavi,jadno da jadnije ne može biti,pitam se kakve vi škole za glumu pohađate???Isuse,Bože šta si ova zatupila u glavu.A tekstovi su super-ako želite zatupiti gledatelje.

  • Bloomy 30.09.2010.

    a ta zabranjena ljubav je bas bila o moj boze,glumci sam takvi,da ne povjeruješ,a oni to sad opet pustaju;ali malo je zalosno da i pravi glumci zavrse u istom košu ko i ovi smiješni

  • SunTzu 30.09.2010.

    zalosno je sto u sapunicama glume kazalisni glumci i naravno da bi i imene bilo \'SRAM\' tj. ispod casti glumit u serijama gdje svugdje u svijetu skupe ljude s \'ceste\' ali obican covjek kod nas cak ni TU NEMA SVOJU SANSU , vac bitange s akademije koju su ionako upisali preko veze ( njih 99%) su i to uzurpirale..Ne znam Nado, mozda bi prodavali cipele..nema skole za prodavaca cipela ko ni za glumca u sapunicama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare