To je to što me zanima!

N. Romić i Mika Male sviraju u Vintage Industrial Baru 10.4.

Publici će u to proljetno veče 10. travnja ove godine Nina Romić i grupa Mika Male predstaviti svoje nove materijale čiji se izlasci planiraju u drugoj polovici godine
Vidi originalni članak

Nina Romić i Mika Male – već gotovo kultna zagrebačka kantautorica i podjednako kultni zagrebački bend, nastupit će na zajedničkom koncertu u Vintage Industrial Baru 10. travnja. Publici će u to proljetno veče Nina Romić i grupa Mika Male predstaviti nove materijale čiji se izlasci planiraju u drugoj polovici godine.

Udica, mamac i razlog zbog kojeg bi u tu srijedu 10. travnja trebali izdvojiti nešto vremena i 20 kuna pa se uputiti na njihov koncert su dobre pjesme, sažete od pomno odabranih riječi, toplih melodija i aranžmana koji u svom neobičnom skladu zapravo daju savršen spoj. 

Nina Romić i Mika Male će vam ponuditi zaista nesvakidašnju koncertnu večer jer oni su sjajni mladi glazbenici koji se kreću nekim novim stazama i koji vas pozivaju da provirite u svijet intimne i originalne glazbe koju nemate priliku čuti često. 

Znate tko ste. Ako vas zanima kvalitetna glazbe i dobre pjesme, doći ćete!

Nina Romić i Mika Male

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare