To je to što me zanima!

Na Dreft Fashion Week dolazi dizajner koji oblači Rihannu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Victor de Souza najveće je ime 15. DFWZ-a. On oblači najpoznatije svjetske zvijezde kao što su Sarah Jessica Parker, Rihanna, Lady GaGa i Jessica Biel
Vidi originalni članak

Iva Balaban vratila se u manekenske vode kako bi sudjelovala u promotivnoj kampanji za 15. Dreft Fashion Week Zagreb. Kampanja pod nazivom 'Gdje žuri Iva?' osmišljena je tako da na kraju odgonetne Hypo centar kao novu lokaciju DFWZ-a. Nakon sedam godina postojanja, ovogodišnje jubilarno izdanje će od 25. do 27. studenog predstaviti niz stranih i domaćih dizajnera. Kao najveća zvijezda najavljuje se dizajner Victor de Souza koji odjeva svjetske zvijezde poput Sarah Jessice Parker, Rihanne, Lady GaGe i Jessice Biel. Osim njegovih kreacija posjetitelji će moći vidjeti kakve su kolekcije za proljeće/ljeto 2011. godine pripremili Bryce Aime, Ada Zanditon, Karim Bonnet, Louis de Gama i Marie St. Pierre. Od domaćih dizajnera na 15. DFWZ dolaze Lana Jozić, kćer bivšeg izbornika Mirka Jozića, Marina Prevolšek, Martina Sporiš, Ivana Popović, Marta Buzolić, Artiđana, Toni Rico i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivan148 15.11.2010.

    Imamo pametnijeg posla nego razmisljati gdje Iva žuri? Tko je ta Iva uopće?

  • Daca_1 14.11.2010.

    pa ja isto imam stila pa nikome nista.....

  • lenlen 14.11.2010.

    Ma nemoj hebat?!?!?!...Pa to je prosto nevjerojatno!!!!! U jeeee..... sad sam tako sretna i zadovoljna da je to za ne vjerovat!!! Mij zivot napokon ima smisla!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare