To je to što me zanima!

Na istom sam stadionu osvojila zlato, neka se povijest ponovi...

Nakon velikog fijaska u mojoj karijeri, kada je sjena bačena na moje ime, odlučila sam ponosno podići hrvatsku zastavu, čuti himnu na istom stadionu na kojem Vatreni dečki danas igraju, prisjetila se Sandra
Vidi originalni članak

Kockica po kockica, prvaci smo svijeta. Hrvatska već ima zlato iz Rusije, a osvojila ga je bacačica diska Sandra Perković (28) prije pet godina na stadionu Lužnjiki u Moskvi na kojemu danas igraju Vatreni. Za prvo mjesto borila se s Francuskinjom Melinom Robert-Michon (38). 

- Nakon velikog fijaska u mojoj karijeri, kada je sjena bačena na moje ime, odlučila sam ponosno podići hrvatsku zastavu, čuti himnu na istom stadionu na kojem vatreni dečki danas igraju utakmicu svojih života - pohvalila se Sandra obučena u kratku suknjicu s hrvatskom zastavom i kockastim čarapama. 

- Ostavila sam dušu na stadionu Luzhniki i osvojila prvu svjetsku medalju, povijest se danas mora ponoviti - prisjetila se tog trenutka 2013. kada je osvojila svjetsko zlato u bacanju diska i vjeruje da će Francuzi i danas pasti.

- Jedini način na koji Hrvati mogu drhtati zbog Rusa je da nam ukinu plin sljedeće zime, ali mi smo i za to spremni - našalila se Perković sjedeći na drvima koje je, kako se našalila, spremila za sljedeću zimu.

VIDI OVO! 5 zanimljivih činjenica o finalu Svjetskog prvenstva!

25 fora činjenica o Francuskoj!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mily 15.07.2018.

    e moja Sandra, neće Hrvati drhtati radi Rusa iz razloga plina, možemo jedino očekivati glad, jer eto, tvoji im pokloniše Slavoniju i Baranju

  • Kust 15.07.2018.

    Pricaj te vi protiv Sandre sta hocete. Al' bi ja nju rado u svom krevetu imao.

  • 321 15.07.2018.

    Kraljica osvojila sve sto se moze osvojit a osvojit ce jos mogao toga, bravoSANDRA

Komentiraj...
Vidi sve komentare