To je to što me zanima!

'Na kokainu, morfiju i konjaku prebio sam sedam prostitutki'

Bivši boksački prvak progovorio je o trenutku kada je dotaknuo samo dno u svom životu. Mike Tyson drogiran i pijan u hotelskoj sobi premlatio je sedam prostitutki
Vidi originalni članak

Umislio je da ga žele opljačkati i uzeti mu dušu. Bivšeg boksača obuzeli su demoni pa je žene, kaže, prebio na 'mrtvo ime'.

Mike Tyson (45) priznao je da su ga s razlogom zvali najgorim čovjekom u svijetu. U intervjuu za časopis Las Vegas Weekly otkrio je što ga je natjeralo da ostavi drogu i alkohol.

- Istodobno sam šmrkao kokain, intravenozno uzimao morfij, pio viagru i konjak te pušio marihuanu. Gledao sam tih sedam prostitutki i postao paranoičan. U mene kao da je ušao vrag. Izudarao sam ih, izvrijeđao i potjerao - prisjetio se bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji incidenta u hotelskoj sobi 2009. 

Poslije se pokajao i dobrovoljno otišao na liječenje. Zakleo se da više neće piti i drogirati se. Čist je već tri godine. Odnedavno nastupa u kabare showu u Las Vegasu. Mikea je 1989. ostavila glumica Robin Givens (47) jer ju je tukao. Zbog silovanja natjecateljice izbora Miss Black America bio je tri godine u zatvoru     

Idi na 24sata

Komentari 60

  • albinjo27 16.02.2013.

    najdominantniji boksač ikada ;)

  • Lezbejka 18.04.2012.

    Odstraniti takve ljude iz društva....

  • bellaUna 17.04.2012.

    Ma, prava si muškarčina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare