To je to što me zanima!

Na koncertu Nataše Bekvalac na pozornicu se popeo i ukroćeni zavodnik: 'Bio sam na dnu...'

Žednoj su pjevačici obožavateljice točile piće, a do dugo u noć zagrebačka publika je s njom u glas pjevala hitove
Vidi originalni članak

U srijedu navečer je zagrebačku publiku u klubu 'Mint' zabavljala srpska pjevačica Nataša Bekvalac (42),a na pozornici joj se pridružio i kolega, Sandi Cenov (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na kakvom sam bio dnu, a ti si me spasila - zapjevao je glazbenik zajedno s Natašom poznati hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina, 'Kad zamirišu jorgovani'. 

Nastupajući su podijelili i veliki zagrljaj, a Nataša je Sandiju uputila i poljubac u obraz. Sandi se popeo na pozornicu i zaplesao u tamnim hlačama i šarenoj košulji noseći tenisice.

Sandi je već godinama u sretnom braku s odvjetnicom Ilinom Cenov s kojom ima dvoje djece, a prethodno je bio u braku s bivšom Miss Hrvatske Brankom Krstulović (48), nekad Bebić. Također, bio je u vezi s još jednom od bivših misica, ali i najljepših Hrvatica - Fani Čapalijom (48). Veza je potrajala nekoliko mjeseci.

- Zoran Škugor tadašnji menadžer je zapravo tu priču osmislio da se mi nismo ni poznavali. Mi smo napravili paparazzo fotke i kad smo to snimili ja sam je pitao - što ti radiš večeras, hoćemo u kino i ona je rekla pa može - ispričao je svojedobno Sandi za Slobodnu Dalmaciju o Fani.

S druge strane, Nataša je oduševila u prozirnoj haljini ispod koje je otkrila stražnjicu u tangicama. 

Haljina je imala srebrne detalje, a ispod je pjevačica nosila samo crni grudnjak i donje rublje. Srpska turbo folk zvijezda je s publikom zajedno zapjevala svoje najveće hitove kao što su  'Nikotin', 'Ponovno', 'Nije za mene'...

Inače, žednoj su Nataši obožavateljice točile i piće, a ona je čučnula s čašom na pozornici dok je pjevala.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pikoparizer 18.05.2023.

    Na prvu pročitah ukrućeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare