To je to što me zanima!

Na kućnoj njezi: Rajka Dujmića je slomila smrt bubnjara Brade

Liječnici su mislili da će Rajku zbog boli u prsima i mogućeg zgrušavanja krvi ugraditi srčanu premosnicu, no odustali su od operacije. Tri dana je ležao u bolnici
Vidi originalni članak

Vođa Novih fosila mora prestati pušiti. Treba se više šetati prirodom, a liječnici su mu zbog stresa prepisali tablete za smirenje.


– Hvala Bogu, izgledalo je gore nego što je zapravo bilo. Vratili su me doma, u normalan život. Rekli su mi da se moram paziti i dolaziti na redovite kontrole – kaže Rajko Dujmić (58). 


Skladatelja je prije nekoliko dana probudila jaka bol u prsima. 


- Činilo se kao da mi je kamion na grudima. Nisam osjećao otkucaje srca. Samo vibriranje i drhtaje. Liječnici kažu da je to vrlo opasno jer se krv može zgrušati, a ugrušak izazvati opasne komplikacije. Nasreću, ništa se nije dogodilo – rekao nam je Rajko.

Operacija srčane premosnice nije potrebna, a Rajko odsad mora paziti na zdravlje. Dodaje kako će mu u smanjenju stresa pomoći autogeni trening. 


– To je tehnika kojom naučiš emocije i sebe držati pod kontrolom. Sve je ovo zbog stresa. Odlazak našeg bubnjara Nenada Šarića Brade silno me zabolio, a dva dana poslije sprovoda sve je kulminiralo – kaže Rajko Dujmić.

Do daljnjega neće napuštati Zagreb.

'Mislio sam da mi srce ne kuca'

Rajku je pozlilo jer posljednjih tjedan dana nije puno jeo ni spavao. Samo je pušio. Supruga Snježana pozvala je Hitnu jer je imao visoki tlak i bolove u prsima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • anam25 16.05.2012.

    E moj Rajko. Manje vina, manje vina. Budite uz Sanju i decu, njima sada treba podrška!

  • mara044_1 16.05.2012.

    Svaka čast Rajku Dujmiću, zbog njega smo bogatiji za krasne pjesme, ali, kad se neki dan javio u eter povodom smrti Sanjina muža, nije uspio smrljati ništa više od - nekako ovako: Ja.... ne ... šta ... kazat.. te...ško... Čisto sumnjam da je to zbog potresenosti, kao da nije ni bio svjestan o čemu to novinari govore.. . Žalosno, ne zbog izjave, nego zbog toga što si čovjek takvog talenta i potencijala uspije napraviti od života. Zbog čega?

  • konjina 16.05.2012.

    pirati kariba su ga slomili ostao je bez zaliha

Komentiraj...
Vidi sve komentare