To je to što me zanima!

Povratak ekipe: Novi 'Beverly Hills' stiže sa starim junacima

U novoj verziji serije, koja ima ukupno 6 epizoda, sudjeluju neka već jako dobro poznata lica Beverly Hillsa poput Jasona Priestleya, Jennie Garth, Iana Zieringa, Gabrielle Carteris, Briana Austina Greena i Tori Spelling
Vidi originalni članak

Nije tajna da se na male ekrane vraća kultna tinejdžerska serija 'Beverly Hills 90210', uz koju su mnogi odrasli. Reboot serije potvrđen je još u veljači, da bi u svibnju izašao prvi trailer serije, čiji je povratak izazvao veliko uzbuđenje među brojnim obožavateljima.

Premijera reboota serije je u četvrtak, 8. kolovoza, i to na Foxu, jer upravo se u izvedbi ove produkcijske i medijske kuće snimio reboot, čak devetnaest godina nakon završetka originalne TV serije koja je mnogima obilježila djetinjstvo.

U novoj verziji serije, koja ima ukupno 6 epizoda, sudjeluje gotovo kompletna originalna postava Beverly Hillsa poput Jasona Priestleya (49), Shannen Doherty (48), Jennie Garth (47), Iana Zieringa (55), Gabrielle Carteris (58), Briana Austina Greena (46) i Tori Spelling (46). 

Luke Perry (53), koji je glumio glavnog zavodnika Dylana, tragično je preminuo početkom ove godine od raka.

- Glumačka postava će igrati pojačane verzije sebe, s dozom nepoštenja, koja je inspirirana njihovim stvarnim životima i odnosima. Svi su otišli drugačijim putevima otkako je prije 19 završilo snimanje originalne serije. Ujedinjuju se kada jedan od njih sugerira da se ponovno pokrenu i rade - piše u opisu serije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 08.08.2019.

    to više nije to , i o čemu će se raditi sada kad su stariji?

  • STorm5 08.08.2019.

    Najbolji frajer je, na zalost, umro. Tako da bez Dylana to vise nije to!

  • 08.08.2019.

    Opet ću morati povraćati i objašnjavati svojima da nisam pijan

Komentiraj...
Vidi sve komentare