To je to što me zanima!

Na nastupima je seks bomba, a na ulici je fanovi ne prepoznaju

Nedavno je osvanula fotografija Cardi B kako se vozi u automobilu i tipka na mobitel. Nije imala šminke na licu, a glavu je omotala maramom. To izdanje je sasvim drukčije od onog kakvog ima na nastupima
Vidi originalni članak

Repericu Cardi B (26) na društvenim mrežama prati 55 milijuna ljudi koji svakodnevno prate njezine objave. Na fotografijama koje objavljuje gotovo uvijek je sređena, ali ju paparazzi s vremena na vrijeme ulove bez šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je osvanula fotografija Cardi B kako se vozi u automobilu i tipka na mobitel. Nije imala šminke na licu, a glavu je omotala maramom.

JAVNO GOVORILA O OPERACIJAMA Cardi B je objavila fotku nakon liposukcije i estetskih operacija

To izdanje je sasvim drukčije od onog kakvog prezentira na društvenim mrežama i kakva se pojavljuje na nastupima. 

Dok Cardi nastupa ili ide van, odijeva provokativne modne kombinacije pa su se u njezinoj kolekciji našle prozirne, mrežaste haljine, šljokičasti kombinezoni te kombinacije uz koje nije nosila ni grudnjak nego samo naljepnice preko grudi. 

Dok je sjedila u automobilu, Cardi nije primijetila da su fotoobjektivi usmjereni prema njoj pa nije skrivala lice. Njezini pratitelji već su se prije iznenadili kad su vidjeli fotografije reperice bez šminke i efekata. Nisu navikli na Cardi B bez umjetnih trepavica, jakog make-upa i golišavih modnih kombinacija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Lunamaeaubrie 08.12.2019.

    Ma mislim novinarko di su ti oči??! Ružna je kako god okreneš

  • 07.12.2019.

    Ne razumijem čemu tolike drame oko toga kad novinari nekoga uhvate bez šminke, kakva vam je to senzacija? Pa neće žena valjda nosit scensku šminku i kad spava. I poznate face žive ko i obični ljudi, opušteni i bez šminke a vi onda od toga pravite senzacije za naslovnice, kao da ste uhvatili neznam šta

  • izzadra 07.12.2019.

    čuj, sex bomba😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare