To je to što me zanima!

Na oduševljenje stanara, Pađen napisao i otpjevao hit 'cajku'

Big Brother je pred stanare stavio izazov da moraju prihvatiti svaki zadatak koji im da, a 'ne' imaju pravo reći samo jednom. Jurica je trebao napisati narodnjak, no nije dvojio niti sekunde
Vidi originalni članak

Big Brother izazvao je Juricu Pađena da napiše narodnjak. Glazbenik se iste sekunde primio posla, pa je ubrzo svoj hit izveo pred stanarima. 

Stanari su se okupili u dnevnom boravku i nisu skrivali oduševljenje Juričinim narodnjačkim djelom. Video možete pogledati na stranicama RTL-a ili večeras u emisiji u 22:50. 

Big Brother je u novom dnevnom zadatku 'Snaga riječi da' svakom stanaru dao jedan izazov. Zadatak će biti uspješno obavljen ako stanari ukupno budu imali samo jedan 'ne' - imaju pravo odbiti samo jedan izazov od svih zadanih.

Ako ga uspješno obave, Big Brother će im, na ukupan iznos nagrade, dodati 5 tisuća kuna koje su prošli tjedan izgubili zbog kršenja pravila BB kuće.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mary12 26.05.2016.

    da prodao dusu hahaah a jake ti cajke

  • manuela22 24.05.2016.

    znam da baš nije za usporediti ali i sam je W.A.Mozart skladao i po narudžbi pa što je u tome toliko lošega...svi na koncu moraju plaćati račune i od nečega živjeti

  • bosnic 24.05.2016.

    lik je skroz ok. i novinaru, ova pjesma nije cajka neg recimo narodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare