To je to što me zanima!

Na setu filma 'Indiana Jones' iznenada preminuo član ekipe

Nesretni Cupac snimao je komplicirane kaskaderske scene i radio na nekolicini velikih projekata kao što su filmovi o Harryju Potteru, 'Da Vincijev kod', 'Čuvari galaksije' i Marvelovom 'Venomu'
Vidi originalni članak

Snimanje petog i posljednjeg nastavka Indiane Jonesa odvija se trenutačno u Maroku, a nakon niza problema koji su se ispriječili pred nastavkom ove uspješne filmske franšize, producenti su u četvrtak pronašli i beživotno tijelo člana snimateljske ekipe, 54-godišnjeg Nicka Cupaca.

Nesretni Cupac snimao je komplicirane kaskaderske scene i radio na nekolicini velikih projekata kao što su filmovi o Harryju Potteru, 'Da Vincijev kod', 'Čuvari galaksije' i Marvelovom 'Venomu'.

Iako je nova smrt za vrijeme snimanja sve neizbježno asocirala na nedavnu tragediju sa snimateljicom Halynom Hutchins koju je slavni holivudski glumac Alec Baldwin slučajno upucao, riječ je o prirodnoj smrti, prenose brojni inozemni mediji. 

NIJE MU PRVI PUT Harrison Ford ozlijedio rame na snimanju novog Indiana Jonesa

Članovi filmske ekipe odali su počast voljenom kolegi, no snimanje je odmah nastavljeno. Peti dio filmske franšize ne može si dopustiti nove odgode nakon što je film prvo zaustavila pandemija koronavirusa, a onda i ozljeda ramena glavnog glumca Harrisona Forda, zbog koje je sve pauzirano na tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sircus 05.11.2021.

    opet lazni corci

  • rmajstor 05.11.2021.

    Prirodna smrt ili se cijepio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare