To je to što me zanima!

'Na snimanju filma sam se samo družila s B. Pittom'

Angelina Jolie je otkrila da ju je njezina kći Shiloh plačući molila da joj odreže dugu kosu. Svoju kći smatra prelijepom s kratkom dječačkom frizurom
Vidi originalni članak

Moja i Bradova veza nije započela na filmskom setu. Istina je da smo se tamo sprijateljili, ali zaljubili smo se kasnije, izjavila je Angelina Jolie. Glumica je demantirala tvrdnje da je zbog veze koju je započela s Bradom Pittom tijekom snimanja filma Mr. and Mrs. Smith' presudila kraju Bradova braka s Jennifer Aniston. Glumica tvrdi da se na snimanju samo sprijateljila s glumcem. Angelina je također otkrila da je njena i Bradova kći Shiloh sama odabrala svoju kratku dječaku frizuru.
- Plakala je i molila me da joj odrežem kosu jer ne voli imati dugu kosu. Neću je ostaviti dugu samo zato što netko misli da bi je trebala imati zato što je djevojčica. Mislim da prelijepa takva - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dssddssdsfggdsw 12.08.2010.

    Mora da je ludnica imati ove roditelje kao klinac, zaista imaju sreće ovi klinci što nisu u klasično i tradicionalno zatucanoj obitelji. Neka jesu ludi i sve ali ja kao klinac bi se odmah bio preselio k njima.

  • black_girl 12.08.2010.

    haha ova shiloh na 4 i slici ista brad,bar zna a je njegova.)

  • sonja25 12.08.2010.

    Ajmeeeeeeeeee nogu joj na 3. slici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare