To je to što me zanima!

Na SoundScriberu: Nina Badrić objavila je djelić nove pjesme

PRATI TRENDOVE Ninin ekskluzivni zapis traje samo 29 sekundi, dovoljno da se čuje glavna tema pjesme. Uz audio zapis pjevačica je objavila i nekoliko hashtagova
Vidi originalni članak

Dok fanovi Nine Badrić očekuju njezin novi singl, glazbenica ih dodatno zagrijava na ono što slijedi. 

Ninin ekskluzivni zapis traje samo 29 sekundi, no dovoljan je da se čuje glavna tema pjesme. 

Danas je putem SoundScriber servisa osobno objavila kratki audio zapis uz nekoliko hashtagova među kojima su i Nina Badrić, Dan D, Video, Petak, Muzika.

Je li jedan od hashtagova i naziv same pjesme - nije otkrila, ali je još jedan put pokazala da prati moderne društvene internet trendove.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 09.05.2014.

    Zemlja je na koljenima, fanovi potajno izmjenjuju tu snimku, nacija iščekuje cijelu pjesmu. Muškarci se ne briju, žene ne depiliraju noge, da slučajno ne propuste cijelu pjesmu onog trena kad je Nina objavi. Iz izvora bliskih Ureda predsjednika doznali smo da je predsjednik u posjedu verzije od 33 sekunde, sa cijelim prvim refrenom. Kakav je drugi refren, možemo samo nagađati, no sve je obavijeno velom tajne. Imena producenata kao i ime studija strogo su zaštićeni, da ne procure u javnost. Niti do Nine nismo uspjeli doći, pred njenom kućom nalazi se kordon specijalne policije Alfa i Beta a nebom iznad Gračana lete helikopteri GSS-a.

  • sindica2 08.05.2014.

    Neznam zasto,ali meni se Nina nikako ne svidja,pa bila njena pjesma u nastavcima ili ne........

  • guliwer 08.05.2014.

    uf, jedva sam uz pomoć riječnika pročitao sve te strane rijeću ubačene u hr. jezik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare