To je to što me zanima!

Na svadbi Ede Majke i Izraelke Lilah bili samo njihovi najbliži

Reper se, kako piše Story, pred tridesetak prijatelja i poslovnih suradnika u restoranu Bazaar oženio za djevojku, Izraelku Lilah, s kojom je pet godina u vezi
Vidi originalni članak

Reper se u subotu u Zagrebu drugi put oženio, javlja Story.

Vjenčanje s Izraelkom Lilah (31) proslavio je u arapskom restoranu Bazaar, a pozvali su 30-ak najbližih prijatelja i obitelj.

- Lilah i ja već tri godine živimo kao da smo u braku. Obitelj smo i vjenčanje je samo pitanje vremena - izjavio je lani u travnju Edo Maajka (32).

Zbog veze sa scenaristicom crtanih filmova Edo gotovo četiri godine živi između Zagreba i Tel Aviva. Posljednju Novu godinu dočekao je u Izraelu. Ispričao je da uživa u njihovoj ugodnoj klimi. Odgovara mu i mentalitet jer Izraelci su, kaže, vrlo slični Bosancima, samo što manje piju i manje kukaju. Sviđa mu se što ga ondje ljudi vole jer je Edin Osmić, a ne poznati reper.

- Lilah će se preseliti u Zagreb- rekao je Edo. Pjevač trenutačno radi na materijalima za novi album. Vezu s Lilah počeo je nakon rastave od prve supruge Lane. Vjenčali su se s 21 godinu i bili su u braku šest godina. I Lilah je bila u braku i ima kćer, osnovnoškolku May.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Idi na 24sata

Komentari 15

  • karlova 17.04.2011.

    Zidovka se udala u arapskom restoranu?????hm....

  • user_36080 17.04.2011.

    meni je on bas ok. sretno im

  • pa šta je 17.04.2011.

    sa židovkom ti ne može biti loše -sretno vam

Komentiraj...
Vidi sve komentare