To je to što me zanima!

Na tri stolice: Ervin je pitao Mirjanu hoće li spavati s njim?

Mirjana je stanarima ispričala da ju je Ervin pitao bi li spavala s njim, a on je njezine tvrdnje negirao. Barbari se njegovo ponašanje nimalo nije svidjelo
Vidi originalni članak

Nakon što je Stefani napustila luksuznu kuću i prešla kod Vasićevih, kao glavnu konkurenciju u njezinom odnosu s Ervinom vidjela je Barbaru za koju je bila uvjerena da je Ervinu privlačna.

Tako je tjedni zadatak u kojem Ervin i Barbara moraju igrati savršeni par dočekala na nož, ali osim Barbare, Stefani sada ima još jedan razlog za brigu – Mirjanu.

Ta brbljava 22-godišnjakinja ne ustručava se reći što misli i postavljati stanarima nelagodna pitanja. Tako je Ervina, dok joj je mazao noge uljem, ispitivala o njegovu odnosu sa Stefani, pokušavajući izvući iz njega je li slobodan ili pak u vezi. Zbunjeni Ervin nije znao što bi rekao pa ga je Zorica pokušala opravdati. Čini se da točan odgovor ni sam ne zna.

Kasnije je Mirjana Velikom Bratu rekla da ju je Ervin pitao da spava s njim, ali kad je ona to izgovorila pred svima, Sarajlija je rekao da se šalio. Mirjani se to njegovo ponašanje nije svidjelo, te je zaključila kako bi on napravio sve samo da bude s nekom ženom i da je dvoličan. Barbara ga je kritizirala zbog njegovog ponašanja, a on joj je objašnjavao da se samo malo šalio.

Kako je Stefani reagirala na cijelu situaciju, pogledajte danas u dnevnoj emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • AleksandraLončarić 02.10.2015.

    pustaj stefani s lanca ahaha kojji debilizam

  • bizzymontana 02.10.2015.

    Bosanci teroriziraju big brother sa svojim idiotarijama

  • cassyman 01.10.2015.

    mnogi tvrde da je, pored vrijedne nagrade od 100.000 eura, za koju se bore ukućani, ovaj 24 mladić koji se predstavio kao menadžer, fitnes instruktor i vojnik ušao u ovu igru najviše kako bi pokazao da voli žene. Prvo što smo saznali jeste da nije nikakav menadžer u solariju već obični radnik, koji bi se, prema riječima našeg sagovornika, upucavao svakoj mušteriji... itd itd... tako njegovi bosanci komentiraju :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare