To je to što me zanima!

Na udaru kritika: Gwyneth sad promovira bikinije za djevojke

BRZA ZARADA Glumica na svojoj internetskoj stranici prodaje kostime za djevojke od 4 do 8 godina za 300 kuna. To je izazvalo kritike među zaštitnicima prava djece
Vidi originalni članak

Minijaturne kupaće kostime za djevojčice Gwyneth Paltrow (40) ponudila je na svojoj lifestyle stranici Goop. Glumica želi da ih nose djevojčice od četiri do osam godina.

To je izazvalo kritike među zaštitnicima prava djece koji tvrde da je ovakva linija samo još jedan pokušaj da se od nevinih curica napravi odrasla žena.

- Ma sve je to smiješno. Dvodijelne kupaće kostime djevojčice nose već desetljećima - rekao je glumičin glasnogovornik, a ona nije htjela ništa komentirati. Bikiniji koštaju oko 300 kuna, a na internetskoj stranici piše kako su savršeni za malene princeze koje žele izgledati poput svojih majki. 


Gwyneth, koja je proglašena najomraženijom osobom u Hollywoodu, nedavno su prozvali i nutricionisti da izgladnjuje svoje dvoje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • opera 23.04.2013.

    Moglo je to dite bit malo bolje uslikano, u nekoj veseloj pozi s osmjehom na licu, ovako imam osjećaj da gledam sliku kamanje za bolesnu djecu!

  • baldrick_1 23.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • filip grin 23.04.2013.

    a sto bi djeca od 4 do 8 godina trebala nositi na plazi? ne vidim neku razliku izmedju bikinija i monokinija. osim toga, mnoga djeca u toj dobi se kupaju i gola i sad bi njihovi roditelji trebali biti veci pedofili od Gwyneth... jbt, danas se nasmijes djetetu i vec si pedofil

Komentiraj...
Vidi sve komentare