To je to što me zanima!

Na Ultri priveli 112 ljudi zbog droge, a prijavljivali su i krađe

Prijavljeno je osam imovinskih kaznenih djela, uglavnom krađa. Privedeno je ukupno 112 ljudi, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga
Vidi originalni članak

Prije, za vrijeme i nakon drugog dana javnog okupljanja Ultra Europe festivala, koji je bio na prostoru sportskog kompleksa Parka mladeži u Splitu, nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika javnog okupljanja, niti oštećenja imovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prijavljeno je osam imovinskih kaznenih djela, uglavnom krađa.

Privedeno je ukupno 112 ljudi, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad tri osobe vezano uz kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 14.07.2019.

    Nije ni čudno da zaostajemo za svim zemljama s takvim razmišljanjima.. Ovi dj koji se bave elektronskom glazbom su cjele godine na godišnjem dođu odradit ultru 3 dana i to je to drugde se nigdje to ne slusa ni dešava.. A i grad osim rive je u rasulu od cesta do okoliša,prljav..tako daj boze da bude ultra zauvjek u splitu..

  • bukachev 14.07.2019.

    Gledam komentare Splićana i ne vjerujem!!!!!!a kolko su samo para ostavili u tom VASEM Splitu,sto za hranu sto za cugu,a vi bi ih protjerali!!!!! Fuuuujjjj

  • Zdravi Razum 14.07.2019.

    Kulturne zemlje ne ugošćuju ovakve sramotne događaje a naši zbog prihoda od 3 noćenja plaćaju i policiju i hitnu. Ponižavajuće za grad i ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare