To je to što me zanima!

Na Visu je i 'Dr. Who': Zvijezde uživaju na suncu s bližnjima

Zvijezde nastavka hit komedije 'Mamma Mia' koje se snima na našem otoku svoje slobodne trenutke provode u društvu svojih najbližih. Glumici Lily James na Visu se pridružio dečko Matt Smith
Vidi originalni članak

Glumica Lily James, koju trenutno možemo gledati u filmu 'Baby Driver', u filmu 'Mamma Mia: Here We Go Again' utjelovila je mladu Donnu (Meryl Streep).

Lily se na Visu pridružio i dečko Matt Smith, najpoznatiji po ulozi Dr. Whoa u kultnoj BBC-jevoj seriji. Lily i Matt u vezi su dvije godine, a nedavno se počelo šuškati da su se zaručili. 

Pierce Brosnan u Hrvatsku je stigao sa suprugom Keely Shaye Smith. Bivšeg 'agenta 007' često na ulici zaustavljaju fanovi, a glumčevoj supruzi to ni malo ne smeta, pa je i sama odlučila fotkati Piercea sa obožavateljicom. 

Amanda Seyfried oduševljena je Visom te na društvenim mrežama često objavljuje idilične fotografije s prekrasnog otoka. Ona je na otok stigla i sa sedmomjesečnom kćeri čije ime nije otkrila javnosti. Glumica je u braku s kolegom Thomasom Sadoskijem. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zvrka1977 05.10.2017.

    bilo bi im i bolje da ih ne uhodite cijelo vrijeme...

  • 04.10.2017.

    puno slavnih u visu

  • Iskrivljena antena 04.10.2017.

    Ja se ne bi slikao sa nula nula sedmicom jer on je hodajuća zamka možda je zaglavio u tom aparatu koji metak za koji ni on ne zna pa da mi pokvari frizuru pri fotkanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare