To je to što me zanima!

Nabacila fotku u grudnjaku, pa je dobila ponudu za namještaj

Sad je objavila fotografiju u prozirnom, čipkastom grudnjaku i pratiteljima poželjele ‘slatke snove’, no u komentarima je dobila zanimljivu ponudu, no na nju se nije previše osvrnula
Vidi originalni članak

Poznata srbijanska starleta Soraja Vučelić (31) ne štedi kad je u pitanju pokazivanje brendiranih krpica, skupocjenih torbica, ali ni golišavih fotografija.

Na svojem profilu na društvenoj mreži često objavljuje fotografije na kojima pokazuje koliko je velika njezina strast prema luksuzu i seksepilu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavila je fotografiju u prozirnom, čipkastom grudnjaku i pratiteljima poželjele ‘slatke snove’, no u komentarima je dobila zanimljivu ponudu.

- Draga madam. Bila bi nam čast da proizvedemo luksuzni komad namještaja inspiriran vama - napisao je jedan obožavatelj, no čini se kako se starleti ta ponuda baš i nije svidjela, stoga se na komentar nije ni obazirala.

Nju više brine njezin ormar koji krije impresivnu kolekciju najnovijih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost njezine garderobe procjenjuje se na vise od milijun kuna. 

Model Cara Delevingne, pjevačica Rihanna, blogerica Erica Pelosin, model Kendall Jenner crvenim tepihom prošetale su se u crvenoj bundi u obliku srca, koju je na reviji za jesen/zimu 2016./2017. predstavio brand YSL, ali niti Soraja ne zastaje puno za svjetskim zvijezdama.

Za bundu je izdvojila vrtoglavih 90 tisuća kuna, a obožavatelji su komentirali kako je za te novce mogla kupiti i automobil.

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu i kožnoj jakni s potpisom poznatog brenda Fausto Puglisi za koju je iskeširala oko 15.000 kuna. 

KUPIO NOVI AUTO, PA DOŽIVIO TEŠKU NESREĆU: 'BMW je totalka uništen, od njega više nema ništa'

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Ljenjuškanje 09.02.2019.

    Kaj ta dela za to sve

  • izzadra 08.02.2019.

    Komad namjestaja inspiriran sorajom?višalica s dvi plastične cice i plastičnim ustima?kul.

  • nervozni poštar 08.02.2019.

    "vesti iz regiona"

Komentiraj...
Vidi sve komentare