To je to što me zanima!

Nabili ga uz staklo: Hokejaši nisu štedjeli Biebera na 'tekmi'

Njegova momčad na kraju je pobijedila, a Bieber je u jednom trenutku završio s licem pribijenim na zaštitno staklo. Pjevač je i u Zagrebu igrao hokej s igračima KHL Medveščak
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Bieber (22) ne skriva da je veliki fan hokeja. U studenom 2016. zaigrao je utakmicu s KHL Medveščak u Zagrebu, kad je bio na svojoj turneji. Sad je palicu opet preuzeo u ruke. Došao je u Los Angeles na NHL 'All-Star Weekend', gdje dolaze slavne zvijezde i najbolji hokejaši.


- Uživao sam iako sam u jednom trenutku završio s licem pribijenim na zaštitnom staklu - otkrio je Bieber. Nemislordni događaj uhvaćen je i na kameri. Naime, pjevača je na staklo pritisnula bivša NHL zvijezda Chris Pronger, a fanovi hokeja zaključili su da je Chris prema Justino još bio i 'blag'. 

Glazbenik je zabio i gol za svoju momčad, koja je na kraju pobijedila. Trener mu je bio bivši kanadski hokejaš Wayne Gretzky (56), s kojim se Bieber fotografirao za uspomenu.

Prije nekoliko dana Bieber je bio toliko ljut na svog kanadskog sunarodnjaka The Weeknda (26) koji je u vezi s njegovom bivšom Selenom Gomez (24), da je njegovu glazbu nazvao smećem.

- Justin je propustio svoju priliku sa mnom - navodno je rekla Selena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • elnegociozd 31.01.2017.

    patuljak mali

  • 30.01.2017.

    ja mislio da bieber amerikanac on kanađanin

  • zg123456 30.01.2017.

    ima još neko da je samo išo čitat komentare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare