To je to što me zanima!

'Nad lipom 35': Glumcima nitko nije rekao da je kraj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prestankom snimanja showa glumci su ostali bez honorara za tri i pol mjeseca. Glavni glumac Ivica Zadro ne vjeruje da će 'Nad lipom 35' opet krenuti
Vidi originalni članak

Ne znam je li ova pauza trajna ili privremena. Nismo službeno obaviješteni da se “Nad lipom 35” ukida. Žao mi je jer sam emotivno vezana za ovaj show i ekipu, kaže Nives Ivanković, koja se nada da će “Nad lipom” ipak opet krenuti. Glumci nisu očekivali da će se emisija koja je imala vrlo dobru gledanost prestati snimati, o čemu su ih obavijestili prekjučer. Nova TV tvrdi da će se show opet prikazivati, ali glavni glumac Ivica Zadro ne vjeruje u takav razvoj situacije.
- Prvo smo imali zimsku pauzu, pa je snimanje odgođeno za veljaču. Zatim su nam nakon dvije snimljene emisije rekli da će opet biti pauza zbog 'Farme’. A sad je odgođeno na neodređeno i priča se o recesiji. Kad se nešto toliko odgađa, obično je gotovo - smatra Ivica Zadro.
Glumci s Novom imaju potpisan ugovor do kraja lipnja, no, ne nastavi li se dotad snimanje, plaće za tri i pol mjeseca neće dobiti. Do isteka ugovora ne smiju raditi za druge, a i svoje angažmane koje su dogovorili prije ugovora s Novom TV su namještali prema rasporedu snimanja “Nad lipom 35”.
- Možda će oni na kraju htjeti opet snimati, ali ja više neću htjeti - kazao je Zadro i istaknuo da u tri godine snimanja emisije nikad nije bilo problema niti skandala.


RECESIJA SKIDA SERIJE, A DONOSI EZO TV
Komercijalne televizije RTL i Nova u programu više uopće nemaju domaće serije. Nova je sapunicu “Zakon ljubavi” ukinula zbog slabe gledanosti, a za “Hitnu 94” kažu da će opet krenuti, ali se ne zna kad. Od domaćeg programa novost im je niskobudžetni Ezo TV. RTL je prošle godine skinuo “Urotu” i “Ne daj se, Nina”. “Bibin svijet” će, kažu, opet krenuti najesen, a “Moja 3 zida” već u travnju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lexi 20.03.2009.

    hvala ti dragi bože, još da ukinu bibu

  • luna2 20.03.2009.

    i opet jedan koji misli da je nezamjenjiv .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare