To je to što me zanima!

'Nadam se da će moja kuma organizirati 'ludu' djevojačku'

Renata Sopek organizaciju djevojačke večeri u potpunosti će prepustiti prijateljici koja će joj biti kuma. Voditeljica se nada da će se te večeri urnebesno zabaviti
Vidi originalni članak

Nisam još bila na nekoj ludoj djevojačkoj kakve prikazuju u američkim filmovima. Kod nas djevojke organiziraju mirnije zabave. Nadam se da će moja djevojačka biti zabavna, ali o tome još ne razmišljam, prepustit ću organizaciju onoj prijateljici koja će mi biti kuma, rekla je Renata Sopek na premijeri komedije 'Djeveruše'.

Sanja Duggan i bivša manekenka Kristina Bradač složile su se s Renatom: Hrvatice imaju puno mirnije djevojačke večeri, u većini su slučajeva to 'pidžama partyji'. 

- Nisam bila na nekoj razularenoj zabavi sa striperima, a ni moja djevojačka nije tako izgledala. Često sam bila djeveruša prijateljicama - kaže Sanja Duggan koja će ljeto provesti na Jadranu.

Kristina se priprema za ludi provod na Zrću, a Renata Sopek ovo će ljeto provesti radno. Na premijeri filma bio je i Neven Ciganović, Branka Bebić Krstulović, Vanja Mamić, Fani Stipković i brojne druge poznate 'face'. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • RajskaBatina 07.07.2011.

    Neće to biti "djevojačka večer" već "bapska večer"!

  • teodora 07.07.2011.

    Mislim da je jedino ovdje bitno da se par napirlitanih ženica i kako bješe onaj...ah da Cigi našlo na jednom mjestu i vodilo ovako dubokoumne razgovore koje nas smrtnike mogu samo dodatno zatupiti, zato preporuka;dajte nam samo sličice i nek usta ne otvaraju pa tko voli nek izvoli!

  • azraA_1 07.07.2011.

    ma sve su gadne a imamo toliko lipih djevojaka pa di su?

Komentiraj...
Vidi sve komentare