To je to što me zanima!

Hrvat Thomas (15) najbolji je mladi glumac u Hollywoodu

Thomas Horn, čija je majka iz Našica, a djed i baka iz Zagreba, nakon filma s Hanksom i Bullock dobio je novu ulogu, glumi s Mirom Sorvino i D. Gloverom
Vidi originalni članak

Živi u San Franciscu, a dva puta na godinu dolazi u Hrvatsku. Žao mu je što zbog posla ne može dulje ostati.

Thomas Horn (15) pohvalio se novom ulogom. Uz Miru Sorvino (45) i Dannyja Glovera (66) glumi u novom blockbusteru “Space Warriors”. Horn se proslavio filmom “Jako glasno i nevjerojatno blizu” u kojem je glumio sa Sandrom Bullock (48) i Tomom Hanksom (56). Film je bio nominiran za Oscara. Sin Našićanke i Amerikanca rekao je da se tek sada opustio pred kamerama. Ljetos je dobio i nagradu kritičara za najboljeg mladoga glumca.

- Baka i djed su jako ponosni na mene jer sam tako mlad izgradio karijeru. Jedva čekam opet doći kod njih u Zagreb i jesti domaću hranu - rekao je Thomas.

Iako nije pogledao ni jedan hrvatski film, volio bi, kaže, zaigrati u njemu. Zato svaki dan uči hrvatski jezik kako bi se pripremio ako ga pozove neki naš redatelj.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • FoxiOsk 27.10.2012.

    Sretno :D Uživaj u svemu što ti život nudi :D

  • jebek 26.10.2012.

    Hrvati su najbolji glumci na svijetu, pogotovo političari

  • klementina 26.10.2012.

    Niti jedan izvjestaj ne moze proci a da komentar ne zavrsi na nacionalnij bazi,niti nasem premjeru nije ime i prezime hrvatsko pa ipak glasan za hrvatskog premjera.Ljudi u cemu je problem!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare