To je to što me zanima!

Najbogatiji čovjek na svijetu kćer postavio za šeficu 'Diora'

Delphine je od 2013. godine bila potpredsjednik 'Louisa Vuittona', a sada ju je njezin otac odlučio promaknuti na veću poziciju. Njegovi sinovi također rade u njegovoj tvrtki
Vidi originalni članak

Najbogatiji čovjek na svijetu, Bernard Arnault (73) postavio je svoju kći Delphine Arnault (45) na poziciju izvršnog direktora 'Christiana Diora'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Delphine je od 2013. godine bila potpredsjednik 'Louisa Vuittona', a sada ju je njezin otac odlučio promaknuti na veću poziciju. Bernard Arnault izvršni je direktor LVMH-a, najveće tvrtke luksuzne robe na svijetu. Tvrtku čini nekoliko svjetski poznatih brendova, uključujući Louis Vuitton, Marc Jacobs, Givenchy, Tiffany & Co, Moët & Chandon i Fenty Beauty.

VLASNIK LOUIS VUITTONA Drugi najbogatiji čovjek na svijetu ženu je osvojio svirajući Chopina, skupa su 21 godinu

Delphine će na svom novom poslu biti zadužena za poslove vezane uz proizvode, a zamijenit će Pietra Beccarija kojemu će nova pozicija biti vođenje 'Louis Vuittona'.

Bernard uz Delphine ima još četiri sina, a svi oni rade za LVMH. Antoine je izvršni direktor holdinga 'Christian Dior SE', koju koriste za kontrolu LVMH-a- Alexandre je izvršni potpredsjednik brenda 'Tiffany & Co', a Frederic izvršni direktor 'Tag Heuera'. Najmlađi sin, Jean, direktor je razvoja i marketinga satova u 'Louis Vuittonu'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pokamine28 11.01.2023.

    Zar nije Musk najbogatiji sa 1000 miliardi dolara 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare