To je to što me zanima!

Najbolji film velikog redatelja postat će televizijska serija

Jedan od kvalitetnijih filmova velikog Martina Scorseseja, 'Pokojni', koji mu je donio i dugo iščekivanog te u potpunosti zasluženog Oscara, bi trebao postati TV serija
Vidi originalni članak

Kako u zadnjih nekoliko mjeseci možemo vidjeti, trend je da se od dobrih starih filmova proizvode serije. Uskoro nam dolazi 'Smrtonosno oružje', zatim 'Pakleni val' a i 'Rambo' je u izradi. Tom se popisu pridružio i jedan od najboljih filmova iz proteklog desetljeća, 'Pokojni' Martina Scorseseja.

Sam film je u stvari adaptacija hongkonškog filma, 'Infernal Affairs', koji je, premda dobar, ipak lošiji od obrade. U 'novijoj' verziji Leonardo DiCaprio, Matt Damon i Jack Nicholson bili su u glavnim ulogama, a Scorsese je za film dobio svojeg prvog i istinski zasluženog Oscara. Zapletena priča o izdaji u redovima policije, a i kriminalaca, je uistinu film kojeg se dugo pamti.

No TV serija ne bi trebala biti nastavak filma, već adaptacija, s otprilike istim ulogama i zapletom. Doduše, kada uzmemo u obzir da su praktički svi likovi iz filma poginuli na kraju istog, nije niti čudno što se producenti nisu odlučili za nastavak filma. Uz tu promjenu, izmijenjena je i lokacija. Umjesto u Bostonu, serija će se odvijati u Chicagu, a glavni negativci neće biti irskog, već latinoameričkog kriminalnog miljea.

Još uvijek nema vijesti kada bi serija mogla biti dostupna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • OM Sai Baba 26.08.2016.

    film za zaborav, još jedan skandal akademije. vinyl - žešća bruka. casino mu je jedino što mi se od njega sviđa.

  • Django23 25.08.2016.

    Nije ni blizu da bi bio njegov najbolji film. Jest dobar film ali nije njegov najbolji.

  • gladijator 25.08.2016.

    Meni najdraži, a možda i najbolji film! "Kum"-ove ne ubrajam, to je neprocjenjivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare