To je to što me zanima!

Najelitniji seks klub: Neki vole orgije, neki seks pred publikom

Najelitniji seks klub na svijetu Snctm domaćin je orgija perverznih parova u svijetu bogatih i slavnih. Tvrtka organizira luksuzne i erotske zabave u New Yorku, Las Vegasu, Miamiju, Moskvi i Kijevu
Vidi originalni članak

Naejlitniji seks klub u svijetu je Snctm u Kaliforniji. Posjećuju ga  imućni parovi koji žele začiniti svoj seksualni život. Neki čak plaćaju godišnju članarinu koja košta 530 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najelitniji seks klub na svijetu domaćin je orgija perverznih parova u svijetu bogatih i slavnih. Tvrtka organizira luksuzne i erotske zabave u New Yorku, Las Vegasu, Miamiju, Moskvi i Kijevu. Ako posjetitelji kluba dodatno plate, mogu sudjelovati u erotskim zabavama poput bogatih i slavnih. Kada se jednom nađu u tom seks klubu, posjetitelji na raspolaganju imaju i privatne sobe kako bi ispunili svoje želje.

Posjetitelje tamo zabavljaju erotski izvođači koji imaju tendenciju prema njihovim potrebama. Neki preferiraju orgije, dok drugi više vole seks s partnerom pred publikom. 

- Postali smo erotsko utočište, utočište daleko od prosuđivanja i društvenih normi u kojima gosti mogu istraživati. Treba se uključiti u razgovor, dodirivati se, otkrivati sebe u ograničenom, privatnom i senzualnom okruženju. Može se doživjeti iskustvo koje se neće lako zaboraviti - rekao je izvor za Daily Star.

Članovi visoke klase imaju strog postupak prijave u seks klub. Članovi koji se žele upisati moraju navesti svoje puno ime, datum rođenja i svoje zanimanje. Trebaju otkriti i svoje seksualne maštarije.

- Snctm je poznat kao najelitniji seks klub na svijetu zbog jedinstvene prirode naših sudionika i kvalitete naših događaja. Izuzetno smo selektivni pri odabiru onih koji se mogu uključiti. Naš prosječan član mora biti ugledna osoba u industriji i mora se slagati s našim seksualnim slobodama. Primamo goste izuzetno profinjenog ukusa - rekli su vlasnici kluba.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mexpert 03.02.2020.

    i naravno....Šarić

  • smradacdubrava 01.02.2020.

    A sta su dobre ove mmmmmm

  • mihaela1000 01.02.2020.

    Ovo je raj za ucjene,moraš im otkrit sve o sebi,plačaš masnu članarinu i tak.... hahahha to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare