To je to što me zanima!

Najfinije mlijeko: Kourtney doji kćer Penelope (1) kraj bazena

NAVIKNULA SE Kardashian nije ni trepnula kad su je fotografirali na bazenu dok je hranila kćer. Svukla je gornji dio kupaćega kostima i zadovoljila kćerinu potrebu
Vidi originalni članak

Dok joj partner Scott Disick (30) tulumari u losanđeleskim klubovima, Kourtney Kardashian (34) sa sinom Masonom (3) i kćeri Penelope (1) ljetuje u Miamiju. No ni ondje ne izbjegava znatiželjne objektive fotoreportera. Preplanula reality zvijezda nije pohitala za bočicom kad je čula plač malene i gladne Penelope.

Svukla je gornji dio kupaćega kostima i zadovoljila kćerinu potrebu, a fotografi su okidali kao da prvi put vide ženu koja doji. Kourtney se nije živcirala. Pustila ih je da rade svoj posao. Davno je odlučila da od svojeg života pravi spektakl za medije.

Budući da ljetuje bez partnera, neuspješnog manekena Scotta, izgleda kako par koji je u vezi sedam godina opet ima problema. Njihovu turbulentnu vezu obilježili su bezbrojni prekidi i mirenja. Uglavnom su za svađe krivi Scott i njegova neumjerena potreba za alkoholom. Zašto ga ne ostavi, samo nebo zna.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • zizi55 23.07.2013.

    Ovo nije onaaa

  • Palamudan 23.07.2013.

    navali narode

  • Palamudan 23.07.2013.

    žnjup,pup,šljop,pljas,fljas

Komentiraj...
Vidi sve komentare