To je to što me zanima!

Najgipkiji par zajedno je osam godina: 'Znamo se u dušu...'

Emil i Mateja plesom su osvojili članove žirija, ali i gledatelje. Zajedno su već dugo te sve rade zajedno, osim kućanskih poslova. To im je, kažu, strogo raspoređeno
Vidi originalni članak

Emil Kuzminski (36) i Mateja Ivanković (26) finalisti su 'Supertalenta'. Par koji je i u dugoj ljubavnoj vezi, nije veselu vijest stigao ni proslaviti nego se već sljedeće jutro pojavio na probi u zagrebačkom kazalištu Komedija. 
Finale ih, smatra Mateja, nije nimalo promijenilo. 


POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da smo i prije finala bili nevjerojatan tim. Zajedno smo osam godina i znamo se u dušu - rekla nam je Mateja, koja kaže da imaju potporu obitelji i prijatelja.

Zbog pretrpanog rasporeda nisu stigli ni pogledati sve komentare gledatelja. Pohvale pljušte sa svih strana budući da su žiri showa ostavili bez teksta. 


- Generalno sam protiv toga da ljudi u istom biznisu miješaju poslovno i privatno, a za vas je to obavezno! Ako ne uđete u finale, selim se iz države - zaprijetila je Maja Šuput u polufinalnoj emisiji.

Nakon što su Emil i Mateja osvojili najveći broj glasova te prošli u finale, čak je i Davor Bilman ustao iz sudačke fotelje i zapljeskao im. 


Zanimalo nas je iskorištava li plesni tandem nevjerojatnu gipkost u svojim kućanskim poslovima. Pridržava li je Emil dok pere prozore ili pokušava dohvatiti prašinu?

- Možda bismo to trebali uvesti, ali to ne radimo. Kućanski poslovi kod nas su strogo raspoređeni - dodaje Mateja, koja se veseli Božiću.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mthesecond 05.12.2017.

    On joj kroz taj ples dokazuje svoju ljubav,drži je čvrstu za ruku (u rukama) i ne pušta,pazi na nju,drži do nje...Položio je test tu :)) I ona mu se s povjerenjem predaje u ruke...Zna što može očekivati od njega,zna da je u sigurnim rukama,zna da je neće ispustiti...Ples mnogih parova,partnera danas,bojim se kako bi to izgledalo...Bilo bi klimavo...Hahaha...Žene bi uočile nekog frajera sa strane i zakačile bi se za njega,otplesale bi s njim :)) A dragi bi pogledavao k drugim "plesačicama",njih da se dohvati :)))

  • 05.12.2017.

    Ovo je nesto najbolje sto sam vidjela , ikad.

  • [̲̅w̲̅] 05.12.2017.

    8 godina skupa. Puno je to. Sigurno mu vec dosadila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare