To je to što me zanima!

Najgledanija serija na Netflixu: 'Bridgerton' ruši sve rekorde

Očekivalo se da će 'Bridgerton' bili pogledana u 63 milijuna kućanstava, ali je dosegla brojku od 82 milijuna kućanstava diljem svijeta. Bila je na listi top 10 u svim zemljama osim u Japanu
Vidi originalni članak

Za Božić prošle godine premijerno je objavljena serija 'Bridgerton', koja se sastoji od osam epizoda. Serija prati događanja u engleskom visokom društvu početkom 19. stoljeća. Obitelji Bridgerton otkriće varljive i anonimne Lady Whistledown u Londonu okreće život naopačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serija sada ruši rekorde gledanosti. Postala je najgledanija na platformi Netflix u 83 zemlje, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Francusku i SAD. 

Raniji nositelj te titule bila je serija 'The Witcher', koja je u prvih 28 dana od premijernog prikazivanja bila pogledana 76 milijuna puta. 

Očekivalo se da će 'Bridgerton' bili pogledana u 63 milijuna kućanstava, ali je dosegla brojku od 82 milijuna kućanstava diljem svijeta. Bila je na listi top 10 u svim zemljama osim u Japanu. Potvrđena je i druga sezona serije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Đonzi 28.01.2021.

    Netflix ima toliko serija među kojima su neke dosta dobre a neke teški šrot. Svakako najveći hit im je "Narcos." Ipak, ne mogu se mjeriti sa HBO-om koji je stvorio neke bezvremenske serije koje i dan danas visoko drže ljestvicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare