To je to što me zanima!

Najgora noćna mora: Sve mi je gore, liječnici ne znaju što mi je

Katie Price, starleta poznatija kao Jordan, vikend je provela u bolnici o čemu je pisala na Twitteru. Nije otkrila o čemu je riječ, samo je pisala da joj je jako loše
Vidi originalni članak

Kad je u subotu završila u bolnici, Katie Price (35) potrudila se da to svi saznaju. Na Twitteru je objavila gdje boravi. 

- Osjećam se jako, jako loše. Doktori ne znaju što mi je - napisala je u subotu starleta poznatija kao Jordan, a i u nedjelju ujutro je svojih milijun i 800 tisuća obožavatelja obavijestila o svom stanju. 

- I dalje se osjećam loše, ništa mi ne pomaže - napisala je Katie te ubrzo objasnila da je na infuziji, a da će na Badnjak ići na magnetsku rezonancu. 

- Pustili su me iz bolnice, no moram se vratiti na magnetsku rezonancu. Cijelo jutro bila sam na iglama. Moja najgora noćna mora. Sad se trebam usredotočiti na pripreme za Božić - zaključila je reality zvijezda. Mnogi njezini obožavatelji zabrinuli su se za nju, no Katie još nije otkrila koji je uzrok njezinih problema. 

Starleta je u kolovozu osam tjedana ranije rodila sina Jetta. Rodila je carskim rezom, a dječaka je dobila sa striperom Kieranom Haylerom. 

Katie je majka i 11-godišnjeg Harveya te Juniora (8) i Princess (6). 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • markoj 23.12.2013.

    stres

  • 23.12.2013.

    da joj je tako loše ne bi bila na netu i objavljivala gdje i što radi.. ako ne daj Bože umre pitam se dali će njezin duh onda objavljivati statuse

  • Galeb i ja 23.12.2013.

    Nikome ne pada na pamet da ti prekontrolira glavu ako imas nesto u njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare