To je to što me zanima!

'Najljepša djevojčica na svijetu' je odrasla: Poharala je slavne modne piste, a prate je milijuni

U Parizu, na tjednu mode, spremno je pozirala fotografima. Početkom ožujka odjenula je crnu kombinaciju, a kako bi bolje sve izgledalo na fotkama, u jednom trenutku skinula je kaput
Vidi originalni članak

Najljepša djevojčica na svijetu je odrasla, komentirali su fanovi kada su vidjeli posljednje fotografije modela Thylane Blondeau (21).

STRAŽNJICA U PRVI PLAN Kim Kardashian pokazala guzu bez filtera, pozirala je na plaži u ružičastim tangama i otkrila sve

U Parizu, na tjednu mode, spremno je pozirala fotografima. Početkom ožujka odjenula je crnu kombinaciju, a kako bi bolje ispozirala, u jednom trenutku skinula je kaput.

Thylane se počela baviti modelingom kada je imala samo 10 godina, a već sa 13 bila je na naslovnici francuskog Voguea. Tada su je mnogi, očarani njezinom ljepotom, prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu.

Već sa 16 godina postala je zaštitno lice L'Oréala, a potom je i osmislila i vlastiti brend Heaven May. 

- Dugo sam sanjala o pokretanju vlastitog brenda. Nadam se da će Heaven May pružiti zajednici veću snagu i samopouzdanje koje svi želimo - izjavila je svojedobno Thylane. 

Kći nogometaša Patricka Blondeaua i francuske glumice Veronike Loubry.

Nakon što je bila uspješan dječji model, Thylane je debitirala na modnoj pisti za odrasle u veljači 2017. za Dolce & Gabbana na milanskom tjednu mode.

Na Instagramu je prati 6,6 milijuna ljudi, a ispod fotki, koje redovito dijeli s fanovima, ne manjka komplimenata na račun njezinog izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mirkeckulonja 31.03.2023.

    ovakve (i bolje) vidim u konzumu kako popunjavaju artikle po policama

  • Springflowers 30.03.2023.

    Kriteriji su različiti! A da je zadovoljna, ne bi tražila ocjenivanje!!!!...

  • 30.03.2023.

    Mene strah

Komentiraj...
Vidi sve komentare