To je to što me zanima!

Najljepši par s TV ekrana dao je šansu ljubavi i u stvarnosti

Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Na pitanje jesu li u vezi, Cansu se nasmiješila
Vidi originalni članak

Dok su izlazili iz restorana, držali su se za ruke, ali razdvojili su se čim su vidjeli fotografe. Na pitanje je li joj Kenan Imirzalıoglu (39) novi dečko, Cansu Dere (33) samo se nasmiješila.

- Da su samo prijatelji, Cansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentirali su njezini prijatelji turskim medijima nakon što glumica nije demantirala novu vezu. Zvijezdu serije “Sila” snimili su na romantičnoj večeri s Kenanom Imirzalıogluom s kojim je glumila u TV hitu “Ezel”. Iako su u luksuzni restoran u Istanbulu došli s prijateljima Erikom Terzioglu i Muratom Yıldırımom, još jednim glumačkim parom, Ezel i Ejšan su se odvojili i uživali u šampanjcu u separeu. Kući su krenuli tek u jedan sat ujutro, ali ne zna se čijoj jer su uspješno pobjegli paparazzima. O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se još prije četiri godine kad su snimali seriju “Ezel”.

Kolege su primijetile kemiju na setu, ali glumci su tada demantirali vezu. Ponovno je, kažu prijatelji, zaiskrilo kad su se prije dva mjeseca sreli na sprovodu Tuncela Kurtiza koji je u “Ezelu” glumio ujaka Ramiza. Kenan je još ljetos bio u vezi s manekenkom Kübrom Küçük (26). Završio je i u pritvoru nakon što su ga uhitili u velikoj raciji protiv narkodilera. Pustili su ga poslije nekoliko dana, a na izlazu ga je dočekala Cansu. Ona mu je bila najveća potpora u hajci protiv njega. Glumica je prije Kenana dugo bila sama. Kad je snimala “Ezel”, trebala se udati za Cema Yilmaza (40), ali odustala je od vjenčanja jer ju je komičar varao s prijateljicom. Nekoliko mjeseci poslije s njom je dobio dijete.

Cansu je bila u kratkoj vezi i s ekonomistom Cemom Aydinom, ali i on ju je ostavio zbog druge. Poslije ljubavnih brodoloma borila se s depresijom, a sad je napokon sretna i zadovoljna s Kenanom.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • enzo_78 25.11.2014.

    meni ona Shebnem,a vi se vec nekako dogovorite:P..

  • Tamara34 25.11.2014.

    Itekako su dobar par,samo da on makne te brkove koji mu uopće nestoje.

  • strmi007 04.12.2013.

    lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare