To je to što me zanima!

Najmlađi navijač: Santi gleda svoju prvu utakmicu u životu

Ponosna mama Eva Longoria je stavila fotografiju malog Santiaga na društvenoj mreži i pobrala komplimente. Nogometaš David Beckham je komentirao kako je to najbolja slika ikada
Vidi originalni članak

Eva Longoria (43) je prije nekoliko dana rodila sina Santiaga. Slavna glumica je odlučila od malih nogu odgajati pravog navijača pa mu je odjenula mali dres s nadimkom na leđima. 

Glumica i njezin treći suprug José Bastón (50) su odlučili sinu dati ime Santiago Enrique. Eva i José već su ga počeli odgajati kao vatrenog navijača pa su zajedno pratili utakmicu Svjetskog prvenstva između Meksika i Južne Koreje. Postavili su fotografiju malog Santiaga na društvenoj mreži i pobrali komplimente. Nogometaš David Beckham je komentirao kako je to najbolja slika ikada.

- Ne znam mnogo o majčinstvu, iako imam puno nećaka i prijateljica s djecom. Čitam knjige o odgajanju i ima puno stvari koje trebam još naučiti - rekla je nedavno Eva, kojoj je ovo prvo dijete. Evinom suprugu s kojim se vjenčala 2016. ovo je peto dijete, a s njegovom ostalom djecom se jako dobro slaže te ih prihvaća kao svoju. 

Zvijezda 'Očajnih kućanica' je na svojoj društvenoj mreži htjela skrenuti i pozornost na problem imigranata u Americi.

- Želim skrenuti pažnju na obitelji koje su razdvajane na granici. Moj je sin pored mene i ne mogu zamisliti da mi ga netko uzme iz naručja. Obitelji pripadaju zajedno i zato moramo učiniti što god možemo da ih ponovno ujedinimo - objasnila je glumica.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • retita🦋 25.06.2018.

    Santi ne gleda utakmicu nego spava.A ponosna mama ima zarazan osmijeh.Sretno im!

  • Boki8 25.06.2018.

    Da samo ona ima dijete woooww

Komentiraj...
Vidi sve komentare