To je to što me zanima!

Najmlađi sin Roda Stewarta je hitno prebačen u bolnicu nakon što se onesvijestio na utakmici

Prije nekoliko mjeseci jedan sin poznatog pjevača hitno je prebačen u bolnicu zbog nesreće u kojoj ga je udario kamion, a sada je njegov najmlađi sin u bolnici završio nakon što je kolabirao
Vidi originalni članak

Glazbenik Rod Stewart (77) izjavio je za magazin 'FourFourTwo' kako je njegov najmlađi sin Aiden Patrick (11) hitno prebačen u bolnicu nakon što se srušio na nogometnoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo uvjereni da je doživio srčani udar. Poplavio je i bio bez svijesti. Bilo je strašno, no, na sreću, na kraju se pokazalo da je riječ o napadaju panike. Samo je htio biti najbolji - rekao je Rod.

HUMANITARAN RAD Rod Stewart je iznajmio kuću za ukrajinske izbjeglice: Kupio bih kuću da ih mogu primiti još više

- Još je jedan dječak na utakmici pao i ozlijedio glavu i još nije dobro. U svim mojim danima gledanja nogometa, to je bio jedini put da su pozvana čak dvoja kola Hitne pomoći - dodao je.

Naposljetku se ispostavilo da je riječ o napadu panike, koji prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi, može trajati između 5 i 20 minuta. Ponekad mogu trajati i do sat vremena.

ZAVRŠIO U BOLNICI Sin Roda Stewarta imao tešku nesreću, udario ga je kamion

Pjevač uz Aidena ima još sedmero djece, a njegov sin Sean nedavno je također bio hitno prebačen u bolnicu nakon što ga je udario kamion. Sean se u potpunosti oporavio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare