To je to što me zanima!

Najopakija superheroina još će jednom u boj protiv negativca

Jessica će se očigledno vratiti svojem starom zanimanju, odnosno detektivskom radu. Njezina super snaga još jednom će joj pomoći u rješavanju svijeta od kriminala i bezakonja
Vidi originalni članak

Superjunakinja koja je 2015. osvojila srca mnogih, napokon će dobiti i drugu sezonu svoje serije. U pitanju je supersnažna Jessica Jones (Krysten Ritter), detektivka sa srcem od zlata.

U prvoj sezoni serije Jessica se borila protiv negativca koji je, za razliku od nje, izvrsno odglumljen te odlično napisan lik. U pitanju je bio Killgrave kojeg je maestralno u život prizvao bivši glumac Dr. Whoa, David Tennant.

U novoj sezoni serije, Jessica će se očigledno vratiti svojem starom zanimanju, odnosno detektivskom radu. O detaljima serije još uvijek nitko nije niti riječ rekao, osim objave da će svoju ulogu reprizirati Tennant, vjerojatno za potrebe 'sjećanja' unutar serije.

Pogledajte prvi foršpan

Druga sezona u igru vraća Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss i Eka Darvillea, koji glume iste uloge koje su imali u prvoj sezoni. Serija postaje dostupna 8. ožujka 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare